Dart Zamanı! 

 

Sevgili dartseverler, ailenizin dart organizasyonu Pub's Darts Challenge 2012 - 13 sezonu "12 Kasım 2012 Pazartesi" akşamı atılacak dartlarla başlıyor. PDO Group tarafından bu sene 6. sı düzenlenecek organizasyona 1.000 civarında oyuncunun iştirak etmesi bekleniyor. Daha önceki senelerde olduğu gibi bu sezon da takımlar Masters ve Reserve olarak iki ayrı klasmanda yer alacak.

Kuraların çekilebilmesi, takımların gruplarına yerleştirilebilmesi ve fikstürün düzenlenmesi amacıyla "8 KASIM 2012 PERŞEMBE" akşamı "SAAT 23:00"e kadar "eksiksiz" takım listelerinin PDO Group yetkililerine teslim edilmesi gerekmektedir. Bu listeler için gerekli formlara "http://www.dartspdo.org/formlar" adresinden ulaşabilirsiniz.

Listeler takımların organizasyona katılacakları mekanlara, (Pub, Bar, Retaurant, vs) iletilecek ve bu listeler mekan sorumluları tarafından yukarıda belirtilen gün ve saate kadar NRY Restaurant'da kurulacak olan PDO Group kayıt organizasyon masasına teslim edilecektir.

Yukarıda açıklanan sebeplerden ötürü bu tarihten sonra tarafımıza iletilecek takım listeleri dikkate alınmayacaktır. Daha önceki senelerde oluğu gibi takımlarda yer alacak tüm sporcuların TBBD Federasyonundan alınmış lisanslarının olması gerekmektedir. Lisansı  olmayan sporculara bu eksikliklerini tamamlanması için yine önceki senelerde olduğu gibi 4 haftalık bir süre tanınacaktır. Bu sürenin sonunda  lisansını almamış, ya da lisansı olsa bile, lisans numarasını tarafımıza iletmemiş sporcuların organizasyonda dart atmalarına izin verilmeyecektir.

Bu vesile ile önemli bir konuyu hatırlatmayı da PDO Group olarak kendimize bir görev biliyoruz. PDO GROUP TARAFINDAN DÜZENLENEN ORGANİZASYONLARIN HİÇBİRİNDE SPORCULARDAN KATILIM PAYI, KAYIT BEDELİ, VS ADI ALTINDA BİR PARA TALEP EDİLMEMEKTEDİR VE EDİLMEYECEKTİR. İSTİSNASIZ OLAN BU KONU KIŞ SEZONU YANİ PUB'S DARTS CHALLENGE 2012 - 13 SEZONU İÇİN DE GEÇERLİDİR. SİZ DEĞERLİ KATILIMCILARDAN RİCAMIZ; SİZLERDEN HERHANGİ BİR KİŞİ YADA KURULUŞ TARAFINDAN ORGANİZASYON KATILIM BEDELİ ADI ALTINDA BİR PARA TALEP EDİLMESİ DURUMUNDA BU TALEBİ VAKİT GEÇİRMEDEN "http://www.dartspdo.org/iletisim" ADRESİNDE BULABİLECEĞİNİZ NUMARALARDAN BİZLERE İLETMENİZDİR.

Bunun dışında bu sene geçerli olmak üzere PDO Dart's Challenge'a katılım gösterecek mekanlar her gün için PDO Group tarafından kontrol edilerek onaylanmış board sayısı kadar takım çıkartabilecektir. Yani örnek olarak, bir mekanın onaylanmış 4 board'u varsa her gün için 4 takım x 4 gün = 16 takım çıkartma hakkı olacaktır.

Son olarak yeni sezona dair ayrıntılı takvim tüm kayıtlar alınıp fikstürler tamamlandıktan sonra açıklanacaktır.

Şimdiden tüm katılımcı takım ve oyuncularımıza iyi şanslar, başarılar ve en önemlisi iyi eğlenceler diliyoruz.

Çamur atmayalım, Dart atalım. ;)

Saygılarımızla.

PDO Group