Bu Yaptığımıza Biz Bile İnanamadık! 

Sevgili PDO Darts Challenge Katılımcıları,

Kamuoyunun da malumu olduğu gibi son zamanlarda birçok sorunla boğuşmamıza rağmen siz değerli katılımcılarımızın daha kaliteli hizmet alabilmeleri için yürüttüğümüz çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam etmekteyiz. www.dartspdo.org sitemizi sürekli takip eden katılımcılarımızın fark ettikleri gibi bu sezon başından beri sitemizde takım sayfaları, maç sonuç sayfaları gibi önemli birçok bölümde yenileme çalışmalarımız sonuçlanarak sizlerin kullanımına sunulmuştu.

Bizlerin "Dünyanın en iyi Dart organizasyon sitesi" olduğunu iddia ettiğimiz www.dartspdo.org web sitesinde bu unvanımızı hak ettiğimizi göstermek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız ise bu sene için meyvelerini vermiş bulunuyor. Sizlerin de dikkat ve fark edeceğiniz gibi ana sayfamız ile oyuncu sayfamızda çok büyük değişikliklere gittik.

Bildiğiniz gibi web sitemiz bir organizasyon sitesi. Artık sizlerin de gördüğü gibi ana sayfamız bu amaca daha uygun olarak yeniden düzenlendi. En üstte, bulunduğunuz kategoride (Masters / Reserve) oynanmış olan son iki haftaya dair 501 ve Cricket maçlarının sonuçlarını en güncel şekilde veren skor barımız bulunmakta. Onun altında ise en son haftaya ve sezonun tamamına ait istatistikleri veren tablolarımız mevcut. Bu şekilde siz değerli katılımcılarımız ana sayfadan en güncel maç sonuçlarını, takımların ve oyuncuların son hafta istatistiklerini takip edebilecekler.

En az bunun kadar değerli ve önemli olarak oyuncu sayfalarında da reform sayılabilecek değişikliklere gittik. Artık oyuncu isimlerine tıkladığınızda o oyuncu ile ilgili tüm bilgileri en son ve güncel şekilde görebileceğiniz bir sayfaya ulaşacaksınız. Oyuncunun eğer oynamışsa 501 ve / veya Cricket Challenge' da elde ettiği tüm dereceleri görebileceksiniz. Üstelik bu bilgiler sadece bu seneye ait olmayıp "Alltime" dediğimiz PDO Darts Challenge başladığından beri elde ettiği en iyi dereceleri de kapsayacak şekilde düşünüldü.

Oyuncu sayfasında sağ üstte görebileceğiniz "Layk" butonu ise, size sevdiğiniz ve başarılarını takdir ettiğiniz oyunculara desteğinizi birinci elden gösterme şansı verecek. ;)

Bu satırlara yer yokluğundan alamadığımız, sizleri şaşırtacak, mutlu edecek birçok ekstra özelliği de sizlerin söz konusu sayfaları inceleyerek bulacağınızı umuyoruz.

Bazı insanlar vardır konuşur, bazı insanlar vardır yapar. Biz PDO Group olarak hep "yapanlar" sınıfında yer almaya çalıştık. Bundan sonra da böyle olmaya gayret edeceğiz.

Hepimize hayırlı olsun.

Saygılarımızla.

PDO Group