Pubs Darts Challenge 2011 - 2012 Başlıyor! 

 

 

PDO Group tarafından 4 senedir düzenlenen "Ankara Dart Ligleri" bu sezon yerini yepyeni bir heyecan fırtınasına bırakıyor; "Pubs Darts Challenge"

20'ye yakın Pub'da, 1000'in üzerinde oyuncuyla oynanması beklenen Pubs Darts Challenge'de katılımcılar için bir çok yenilik olacak.

21 Kasım 2011 Pazartesi tarihinde başlaması planlanan organizasyonda Ankara'da bulunan en seçkin dart mekanlarının, en iddialı takımları karşı karşıya gelecek. Katılım için en son başvuru tarihi ise 17 Kasım 2011 Perşembe.

Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi; Organizasyona katılacak tüm takımlar en az 8, en çok 12 "lisanslı" sporcudan oluşabilecek. Reserve Challenge ve Masters Challenge olarak iki ayrı klasmanda oynanacak Publar Arası Darts Challenge Series'de "501 Challenge" ve "Cricket Challenge" olmak üzere iki ayrı formatta maçlar yapılacak.

Yine geçtiğimiz sezonlarla aynı olmak üzere, Pazartesi akşamları Reserve 501 Challenge, Salı akşamları Masters 501 Challenge, Çarşamba akşamları Reserve Cricket Challenge ve Perşembe akşamları da Masters Cricket Challenge maçları yapılacak.

Ankara Dart Ligleri 2010 - 2011 sezonu sonunda Masters Ligde yer almayı hak etmiş takımlar bu haklarını koruyarak yeni organizasyonda Masters Challenge klasmanında yerlerini alabilecekler.

Yeni organizasyonla ilgili ayrıntılı açıklama en kısa zamanda yapılacak ve yeni organizasyona ait formlar da WEB sitemizde yine en kısa zamanda yerini alacaktır. Takımlarını kayıt etmek isteyen mekanlarımızın yeni formları kullanarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Pubs Darts Challenge'in şimdiden tüm katılımcılarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Sonsuz başarılar ve iyi eğlenceler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PDO Group