Dikkat, Hazır, Başla! 

 


PDO Group yine yapacağını yaptı ve ilk defa düzenlediği Dart'n Dark Yaz Kupasında, yaz organizasyonları için yeni bir katılım rekoru kırıldı. 10 Mekandan toplam 51 takım ve 500'ün üzerinde sporcunun başvurduğu Dart'n Dark Yaz Kupası için tüm hazırlıklar tamamlandı ve 11 Temmuz Pazartesi akşamı A ve B gruplarında yapılacak maçlarla büyük heyecan başlıyor.

Her hafta Pazartesi'den Perşembeye dört gün oynanacak kupa maçlarında her takım haftada tek maç yapacak. Toplam 9 Grupta oynanacak maçlar A-B Gruplarında Pazartesi, C-D Gruplarında Salı, E-F Gruplarında Çarşamba günü ve G-H-I Gruplarında ise Perşembe günü oynanacak.

Grup maçları 22 Eylül 2011 Perşembe günü sona erecek. Gruplarında ilk 3'e girme başarısı göstermiş olan takımlar (toplam 27 takım) direkt olarak 1. tura yükselecek. Daha sonra tüm gruplarda 4. olma başarısı göstermiş takımlardan en başarılı olan 5 ekip daha 1. tura yükselecek.

26 ve 27 Eylül 2011 tarihlerinde 1. tur maçları (ilk 32 takım) oynanacak, kazanan takımlar ilk 16 takım arasına girmeyi başarmış olacaklar ve 28-29 Eylül tarihlerinde 2. tur maçları yapılacak.

3 Ekim 2011 tarihinde oynanacak Çeyrek final maçlarının ardından ilk 4'e girme başarısı gösteren takımlar 5 Ekim çarşamba günü yarı final maçları oynayacak. Son olarak 9 Ekim Pazar akşamı oynanacak final maçının ardından başarılı olmuş takımlar için düzenlenecek ödül töreniyle Dart'n Dark Yaz Kupası sona erecek.

Dart'n Dark Yaz Kupası'nda tüm playoff maçları tek maç olarak oynanacak. İlk 3'e giren takımlar ve oyuncuları Kupa ve madalya almaya hak kazanırken, Çeyrek Finale kalmayı başaran tüm takımlar çeşitli seviyede ödüller almaya hak kazanacaklar. (Ödül tutarı kesinleştiği zaman yine sayfamızdan duyurulacaktır.)

Tüm gruplar, haftalık maç programı ve puan durumu bilgileri http://www.dartspdo.org/lig.yaz adresinden takip edilebilir.

Ayrıca; Dart'n Dark Yaz Kupası'nda kullanılacak skor formu da http://www.dartspdo.org/formlar adresindeki Skor Formları bölümünden indirilebilir.

Şimdiden Dart'n Dark Yaz Kupasına katılacak tüm takımlarımıza başarılar ve daha da önemlisi çok eğlenceli bir yaz sezonu diliyoruz.

Saygılarımızla,

PDO Group