Bu Maçı Kaçıran Çok Şey Kaçırır! 

Şok Şok Şok! Daha Final maçı başlamadan birbirinden iddialı demeçler havada uçuşmaya başladı! Murat Baş: Bizi rakip ilgilendirmez, kendi takımımıza bakarız" Tolga Bora: "3-0 düz geçeriz, oyun almaları bile süpriz olur" Bu maçı kaçıran çok şey kaçırır, ertesi gün gazetede okur, neleri kaçırdığına çok yanar.

PDO Group tarafından düzenlenen Efes Dark Ankara Dart Ligi Masters Kriket Liginde bu akşam sezonun en önemli maçlarından biri oynanıyor. 2007 - 2008 Sezonun şampiyonu ve bu sezonun hala yenilgisiz tek takımı olan Ç.S.D. takımı hem yenilmezlik serisini sürdürmenin hem de geçen sene kaptırdığı Kriket Ligi Şampiyonluğu ünvanını yeniden ele geçirmenin planlarını yapıyor.

Normal sezonu kendi grubunda 1. bitirdiği için Bo5 serisinin ilk maçına ev sahibi olmanın avantajıyla çıkacak olan Ç.S.D. takımının kaptanı Murat "Haplo" Baş'tan bu akşamki maç ve final serisiyle ilgili görüşlerini aldık.

"İlk olarak birbirinden değerli 24 takımın katıldığı ve bu sene ilk defa düzenlenen Masters Kriket Ligi'nde finale çıkmış olmanın mutluluğu ve keyfini yaşıyoruz" diye başladı tecrübeli Kaptan. " Bu sene ne normal sezonda ne de playoff serisinde hiç yenilmedik, doğal olarak ilk hedef bu ünvanımızı sonuna kadar sürdürüp ligi şampiyon olarak bitirebilmek. Bu sene çok güzel ve fairplay ruhuna uygun bir sezon yaşadığımızı düşünüyoruz, umarız final serisi de bu lige yakışır şekilde oynanır. Karşı takımın ne kadar kuvvetli olduğunu biliyoruz ama biz karşı takıma değil kendimize bakıyoruz. Efes Enfess'e de başarılar dileriz." şeklinde sözlerini sürdüren Murat Baş bugün iş gereği İstanbul'da olduğunu ve serinin ilk maçına katılamayacak olmanın kendisini çok üzdüğünü ekleyerek sözlerine son verdi.

Normal sezonda çok başarılı sonuçlar alamamasına rağmen haftalar geçtikçe vites yükselten ve şu anda formunun zirvesinde görünen Efes Enfess dün akşam oynanan çok önemli maçı kazanarak Masters Sayı Ligi'nde finale adını yazdırdı. Ama daha önce önlerinde bir Kriket finali var.

Bu konuda fikirlerine başvurduğumuz Efes Enfess takım kaptanı Tolga "Kabus" Bora kendinden ve takımının başarısından bir hayli emin konuştu.

"Evet, her iki ligde de Final'e yükselen tek takımız" diye sözlerine başladı, "Ama bu bizi rahatlatmak yerine daha da konsantre olmamıza sebep olacak. Sonuçta Fenerbahçe futbol takımı da her iki kupada finale çıkmıştı ama sonuçta ne olduğunu hepimiz biliyoruz" şeklinde devam etti.

"Açık konuşmak gerekirse Masters Kriket Ligi final serisinin beklenenden çok daha kolay geçeceğini düşünüyorum. Toplamda 5 maç üzerinden oynanacak seride 3-0 galibiyetimiz dışında bir sonucun çıkması açıkcası bizim için süpriz olur. Maçlar içinde oyun vermeyi bile planlamıyoruz. Yine de karşı takıma iyi şanslar diliyorum, sanıyorum ihtiyaçları olacak."

İddialı görüşleriyle bir hayli rahat görünen Tolga'nın Ankaralı dart severlere bir de çağrısı vardı. "Herkes gelsin, kriket nasıl oynanır görsün!"

Anlaşılan bu akşam başlayacak seride çok keyifli maçlar izleyeceğiz. Bu serinin sonunun karakolda bitmeyeceğini umarak PDO Group olarak biz her iki takıma da başarılar diliyor, ligimizin gerçekten çok değerli bu iki takımının maçını izlemek için tüm dart severleri bu akşam saat 20:30'da The House'a davet ediyoruz.

PDO Group