2008 - 2009 Sezonu Kriket Ligi Şampiyonu : Crossfire!!! 

Efes Dark Süper Dart Ligi Kriket Ligi Şampiyonu, geçen senenin şampiyonu olan Ç.S.D.'yi final serisinde 3-0 yenen Crossfire oldu! Her iki takımda normal sezonda gruplarını lider olarak bitirirken; Crossfire takımı II.Transfer Döneminde Innovation takımından transfer ettiği oyunculardan Adnan Edebali, Meltem Giray ve Sadık Özdemir ile şampiyonluk için rakiplerine gözdağı vermişti.

Final serisinin 3. ve son maçında tekli maçlarda 3-3 beraberliği yakalayan Ç.S.D. takımı şampiyonluk için bende varım demesine rağmen, eşli maçlarda Ç.S.D. takımından Ahmet Ertuğrul - Birol Çetin ikilisine karşı Crossfire takımından Ahmet Yücel - Buğra Çelebi ikilisi yaptıkları maçı 1-2 kazanarak bu Şampiyonluğu kolay kolay bırakmayacaklarını Ç.S.D. takımına göstermiş oldular.

Gecenin belkide kırılma noktası dediğimiz maça geldiğimizde Ç.S.D. takımı son kozunu oynuyordu. Ç.S.D. takımından Eser Tekin - Ayhan Turalı ikilisine karşı Crossfire takımı Sadık Özdemir - Engin Kayaoğlu ikilisini çıkartmışlardı.

Eser - Ayhan / Sadık - Engin çiftleri, son dönemlerdeki maçlarda ortaya koydukları performansları kırılma noktası dediğimiz bu maçtada göstererek seyircilere keyifli anlar yaşattılar. Kıran kırana geçen bir maç sonucunda Sadık - Engin çifti maçı 2-0 alarak Crossfire takımının Şampiyonluğunu ilan ettiler.

Crossfire takımı, şampiyonluk kupasını PDO Group tarafından düzenlenecek tören gecesinde alacak.

PDO Group olarak; sadece playoff serisinde değil, bütün sezon boyunca gösterdikleri üst düzey başarıdan dolayı hem şampiyon Crossfire takımını hemde finalist Ç.S.D. takımını tebrik ediyor ve başarılarının gelecek sezonlarda da devamını diliyoruz.

Saygılarımızla,

PDO Group